WINE & BUSINESS
Vinska kulisa za tvoj poslovni event
Organiziraš teambuilding? Tražiš nagradu i motivaciju za svoje djelatnike? Organiziraš prezentaciju za svoje poslovne partnere i trebaš vinski back-up? Želiš svoj turistički proizvod upotpuniti vinskim iskustvom? Planiraš organizirati domjenak za pamćenje? Ili pak razigrati strogi poslovni kongres? Onda trebaš diWine.
Sve navedeno, i još mnogo toga, možemo odraditi u našem ili u tvom prostoru, u hotelu, restoranu, kafiću, na livadi, jedrilici ili u vinariji... Jer vino i mašta mogu svašta. Preuzmi katalog B2B ponude i kontaktiraj nas za dogovor, sigurno ćemo smisliti neki super plan!
DIWINE KONZALTING
Specijalizirano marketinško savjetovanje za dionike vinskog turizma
Ako konkurencija prodaje lošije vino bolje od tebe – vrijeme je da preispitaš svoj marketing! Jer, marketing nisu samo lijepe slike na društvenim mrežama – to je strategija koja povezuje proizvodnju i prodaju, stvara i čuva mjesto za tvoj vinski brend na (vrlo konkurentnom) vinskom tržištu i put koji te vodi do dobrih poslovnih rezultata.
diWine nudi specijalizirano marketinško savjetovanje za vinarije, vinarske udruge i HoReCa subjekte koji u svojoj ponudi stavljaju naglasak na vino. Prilagođavamo se tvom budžetu i potrebama i rado ćemo kreirati personaliziranu uslugu po tvojoj mjeri.
Odluči želiš li unaprijediti svoje poslovanje, a zatim nas kontaktiraj za daljnje korake!
SIP & SERVE
Edukacijska radionica za djelatnike u ugostiteljstvu
Radiš kao konobar/ica u vinskom baru, restoranu, kafiću koji prodaje vino? Vlasnik si ugostiteljskog objekta koji u ponudi ima vina? Ili si možda food&beverage manager nekog hotela? Onda čitaj dalje!
U današnjim tržišnim uvjetima svjedoci smo čestih izmjena djelatnika. Samim time, ulaganje u skupe i dugotrajne sommelierske tečajeve često nije opcija. Radionica Sip&Serve će tebi i tvojim djelatnicima osigurati osnovna znanja o vinu te trening iz područja psihologije potrošača - u samo 3 sata. Ova radionica neće ti, doduše, priskrbiti titulu sommeliera (niti joj je to zadatak), ali će ti svakako olakšati rad sa vinom i podići razinu tvoje usluge na viši nivo.
Sjajna vijest je i to što se održava otprilike svaka dva mjeseca, pa možeš uvijek doći ponoviti gradivo ili na edukaciju poslati nove kolege i djelatnike.



