top of page

diWine Club

Smatramo da imamo najbolji "deal" za sve ljubitelje vina. Zašto? Jer za cijenu godišnje članarine plaćate 10x manje nego što biste platili da sudjelujete na našim događanjima po redovnoj cijeni. Cilj nam je stvoriti zajednicu ljubitelja vina s namjerom promicanja vinske kulture i kulture stola te edukacije o vinu. Kroz organizirana vinska druženja, kušanja, radionice i prezentacije učimo o vinu od vinara, sommeliera i vinskih stručnjaka te nesebično dijelimo svoje znanje sa drugima. Članstvo u diWine Clubu predstavlja savršeni poklon (sebi ili drugima) jer - tko ne voli uživati u dobrom vinu i u dobrom društvu?!

Članarina je dostupna u dvije opcije:

GODIŠNJE ČLANSTVO (12 mjeseci) – 340EUR

POLUGODIŠNJE ČLANSTVO (6 mjeseci) – 180EUR*

*Ako se učlanite do kraja 2023. godine ostvarujete pravo na bonus: članarinu plaćate 150EUR (umjesto 180EUR), te dobivate mjesec dana članstva gratis (7 umjesto 6 mjeseci).

Članstvo vrijedi 6/12 mjeseci od datuma upisa i omogućuje vam: besplatno sudjelovanje na vinskim događanjima, kušaonicama i radionicama; popust na konzumaciju vina; mogućnost korištenja prostora bara za privatna druženja; popust ili besplatan ulaz na sve vinske sajmove i festivale u organizaciji diWine Projecta i još svašta nešto.

Ali to nije sve! Ne, nećete dobiti set noževa, no dobivate opciju da članarinu platite na 6/12 rata Diners karticom ili Visa/Mastercard karticama Mbnet Plus grupe (Erste, Agram, Istarska, NHB, Kent, Slatinska)Detalje o članstvu, pravima i obavezama pronađite u prezentaciji, a kako biste postali naš član (čemu se jako veselimo) molimo vas da ispunite pristupnicu.

Sve o B2B klupskim paketima pročitajte ovdje.

bottom of page