top of page

diWine Bar

Smješten nedaleko zagrebačkog Britanca, na adresi Ilica 93, mjesto je na kojem možete popiti finu kavu (u nezadimljenom prostoru!), a nakon toga i čašu vina te gricnuti pokoji fini zalogaj...

Ali, diWine Bar je više od običnog vinskog bara! To je mjesto vinskih susreta, događanja, edukacije... okupljalište ljubitelja vina i dobre (žive) svirke. Naglasak stavljamo na male boutique vinarije, autohtone hrvatske sorte grožđa, ekološke proizvođače i općenito, dobre vinske priče.

Party Drinks

Vinska Shpitza

Vinska Shpitza u diWine Baru održava se jednom mjesečno, subotom. Prilika je to da kušate brojna vina i na taj način upoznate vinske regije i Hrvatske. 

Super zabava uz decentnu jazz gitarsku pratnju i čavrljanje sa vinarima osobno. Svakako dođite!

Glazba iz dekantera

Ciklus kroz koji spajamo naše dvije najveće strasti: vino i glazbu. Pod stručnim vodstvom poznatog radijskog voditelja i glazbenog urednika, spajamo vina(re) i glazbene teme.

Sve uz prikladno sljubljene male zalogaje i hrpu smijeha. Pridružite nam se i saznajte zašto su nam "dekanteri" uvijek rasprodani do posljednjeg mjesta!

Raising a Toast
Wine Toast

Vinski čvenk

Jednom do dva puta mjesečno u diWine Bar (do)vodimo vinar(k)e na čvenk (:

Prilika je to da uz tri do četiri čaše vina, fine zalogaje i plate, ugodni razgovor i pauze za glazbu i čavrljanje upoznate naše vrijedne vinare i čujete njihove priče.

Uvijek bude super. Dođite!

Radionice, radionice...

Znanje o vinu nema kraj, a znatiželja nikada ne prestaje. Stoga vas pozivamo da zajedno učimo o vinu (i s vinom) kroz razne radionice koje za vas vodi Irena Lučić, vlasnica diWine bara ili netko od gostiju-predavača: ugledni hrvatski sommelieri ili vinski znalci.

Izdvajamo samo neke od popularnih tema:

Vino za početnike

Pjenušac za početnike

Vinski kokteli

Sortne radionice by sommelier Darko Lugarić

Vertikale

Wine Glasses Hanging from Rack
Wine and Cheese

Svirke petkom

Petak je dan rezerviran za live svirku!

Kažu da uz dobro vino najbolje paše jazz, no mi vas uvjeravammo kako jednako dobro "legnu" blues, rock i poneki retro-pop iz 80-tih.

Rezervirajte mjesta i počastite svoje uši i nepca.

Game of Wines

Hedonistički vinski kviz koji vam omogućuje "teleportaciju" u brojne hrvatske vinarije, bez da tijelom napustite naš bar. Voditeljica: Vlasta Pirnat

Appetizers
Wine Cheers

Mindfulness srijedom: preko vina do životne mudrosti

Dobre vibre by Irena Lučić

Soul Garden by Petra Kunst

Vino i (psiho)terapija by Martina Stažnik

...sve su to ugodna druženja uz vino kojima istražujemo život, ljubav, odnose i sebe. Srijedom od 19.30, ulaz je slobodan, a moimo za prethodnu najavu dolaska wapp porukom na 0916464684

diWine B2B

Vaša tvrtka traži idealan prostor za manju konferenciju, prezentaciju, business brunch, networking event, konferenciju za medije ili domjenak? Sve može!

Također, rado ćemo za vaše djelatnike i poslovne partnere organizirati nezaboravne teambuildinge u vidu vođenih vinskih degustacija ili radionica, a imamo i super vinske poklon-pakete za kraj, početak ili sredinu godine (:

Javite nam se na +385 91 6464684

Wine Bottles
People dancing at party

Mjesto za vaš party!

Mnogi slavljenici potvrđuju nam isto - da je diWine Bar izvrsno mjesto za dobar (vinski) party. Bilo da slavite rođendan, godišnjicu, obljetnicu, novi posao, povišicu, dobitak na lotu ili naprosto Majmunovo, mi ćemo se pobrinuti da vam bude super.

Za sve detalje oko party ponude kontaktirajte nas na +385 91 6464684

A sjajna vijest tek slijedi: ukoliko postanete član našeg diWine Cluba većina programa o kojima ste upravo čitali za vas može biti besplatna! Pročitajte sve o uvjetima članstva i ispunite pristupnicu.

Svoje mjesto u diWine Baru možete rezervirati slanjem wapp poruke na +385 91 6464684

A kako ne biste propustili niti jedno vinsko događanje pratite nas na Facebooku i Instagramu te se svakako predbilježite na naš newsletter kojeg 1-2x mjesečno šaljemo ravno iz naše tvornice vinskih iskustava u vaš mailbox. 

bottom of page