top of page

diWine Bar

Smješten nedaleko zagrebačkog Britanca, na adresi Ilica 93, mjesto je na kojem možete popiti finu jutarnju kavu (u nezadimljenom prostoru!), a nakon toga i čašu vina te gricnuti pokoji fini zalogaj...

Ali, diWine Bar je više od običnog vinskog bara! To je mjesto vinskih susreta, događanja, edukacije... okupljalište ljubitelja vina i dobre (žive) svirke. Naglasak stavljamo na male boutique vinarije, autohtone hrvatske sorte grožđa, ekološke proizvođače i općenito, dobre vinske priče.

Party Drinks

Vinska Shpitza

Vinska Shpitza u diWine Baru održava se jednom mjesečno, subotom. Prilika je to da kušate brojna vina i na taj način upoznate vinske regije i Hrvatske. 

Super zabava uz decentnu jazz gitarsku pratnju i čavrljanje sa vinarima osobno. Svakako dođite!

Glazba iz dekantera

Ciklus kroz koji spajamo naše dvije najveće strasti: vino i glazbu. Pod stručnim vodstvom poznatog radijskog voditelja i glazbenog urednika, spajamo vina(re) i glazbene teme.

Sve uz prikladno sljubljene male zalogaje i hrpu smijeha. Pridružite nam se i saznajte zašto su nam "dekanteri" uvijek rasprodani do posljednjeg mjesta!

Shades of Rose Wine

Svirke! u diWine Baru

Petak je dan rezerviran za live svirku!

Kažu da uz dobro vino najbolje paše jazz, no mi vas uvjeravammo kako jednako dobro "legnu" blues, rock i poneki retro-pop iz 80-tih.

Rezervirajte mjesta i počastite svoje uši i nepca.

VinMarKon

Uncovered Open Mic

diWine Bar ponosni je domaćin ovog genijalnog glazbenog projekta, kojeg organizira i vodi Lloyd Evans.

Svakog ponedjeljka neafirmirani glazbenici izvode svoje autorske pjesme. Nađe se tu raznih žanrova, stilova, instrumenata i jezika. I svi su odreda - sjajni! 

Obzirom na prepun bar i podršku koju dobivaju, samo je pitanje vremena kada će postati prave zvijezde. Osjetite čaroliju skupa s nama i svratite ponedjeljkom navečer do Ilice 93. Rezervacije nisu potrebne, samo dobro raspoloženje!

A Feast
beverage-drink-drinking-glass-1927252.jp

Newsletter

Ukoliko se prijavite na našu listu za obavijesti, sigurno nećete propustiti niti jedno vinsko događanje koje vas zanima. Ne spamamo i javljamo se u inbox 1-2 puta mjesečno.

Hvala na prijavi!

bottom of page